Mesačná výzva JÚL

virtuálny beh Mesačná výzva JÚL 50km

Siedmy mesiac v roku ti prináša rovnako ako minulý rok parádnu mesačnú výzvu, ktorá ťa určite namotivuje zdolať minimálne 50km za mesiac júl.

Mesačná výzva je špeciálna v tom, že máš na odbehnutie výzvy jeden mesiac a beh nemusíš odbehnúť naraz. Dĺžka trasy je 50km, ktoré musíš nabehať za celý mesiac júl.

Trasa behu je ľubovoľná.

Absolvovanú trasu nám nahraj ako celkový sumár behov. Upozorňujeme, že všetky behy, screenshoty a fotky treba nahrať na našej webstránke za celú Mesačnú výzvu JÚL spolu. Nenahrávaj nám každý beh zvlášť, pretože nevieme zaručiť, že nám niečo neunikne. Po splnení výzvy nám nahraj tvoje screenshoty. Formulár na zdieľanie behov nájdeš na tejto stránke pod tlačítkom Prihlásiť sa. Následne nám vyplň tvoje celé meno, email, prípadne napíš poznámku a nahraj tvoje fotky/screenshoty. Je možné nahrávať viac obrázkov. Následne nám ich nezabudni odoslať. Obdržíš email s linkom, kde sa tvoje fotky nahrali a ako ich uvidíme my. 

Akceptujeme behy od 1.7.2021 do 31.7.2021 bez ohľadu na dátum registrácie.

Trvanie Mesačnej výzvy JÚL 50km:

Virtuálny beh prebieha od 1.7.2021 do 31.7.2021.

Registrácia prebieha od 01.07.2021 do 29.7.2021.

Medaile odosielame ihneď.

Tvoj screenshot / fotku z behu nám nahraj do formulára na tejto stránke, ktorý sa nachádza pod tlačítkom Prihlásiť sa. My si automaticky zaevidujeme, že si beh odbehol. Ďakujeme! 

Štartovné Mesačná výzva JÚL 50km:

Pre Slovenskú republiku – 15€ vrátane poštovného a balného

Pre Českú republiku – 395Kč vrátane poštovného a balného

Výťažok z virtuálneho behu venujeme tým, ktorí nás o pomoc požiadať nevedia, ale napriek tomu ju veľmi potrebujú. Každý mesiac aj vďaka tebe pomáhame štvornohým kamošom. Ďakujeme!

[files_fm_upload]