Jarná výzva

medaila virtuálneho behu Jarná výzva

Prinášame ti novú výzvu, nový virtuálny beh. Jarná výzva je špeciálna v tom, že máš na odbehnutie výzvy celú jar a beh nemusíš odbehnúť naraz. Dĺžka trasy je 150 km, ktoré musíš nabehať za celú jar.

Jarná výzva je vhodná pre každého, či už pre začínajúcich bežcov, alebo pokročilých. Taktiež je vhodná pre nordic walkerov. Samozrejme môžeš kľudne kombinovať beh a nordic walking.

Absolvovanú trasu môžeš poslať buď ako mesačný sumár behov, alebo ako celkový sumár behov. Upozorňujeme, že všetky behy, screenshoty a fotky treba nahrať na našej webstránke za celú Jarnú výzvu spolu. Nenahrávaj nám každý beh zvlášť, pretože nevieme zaručiť, že nám niečo neunikne. Po splnení výzvy nám nahraj tvoje screenshoty. Formulár na zdieľanie behov nájdeš na tejto stránke pod tlačítkom Prihlásiť sa. Následne nám vyplň tvoje celé meno, email, prípadne napíš poznámku a nahraj tvoje fotky/screenshoty. Je možné nahrávať viac obrázkov. Následne nám ich nezabudni odoslať. Obdržíš email s linkom, kde sa tvoje fotky nahrali a ako ich uvidíme my. 

Akceptujeme behy od 20.03.2021 do 20.6.2021 bez ohľadu na dátum registrácie.

Trvanie Jarnej výzvy 150km:

Virtuálny beh prebieha od 20.03.2021 do 20.6.2021.

Registrácia prebieha od 20.03.2021 do 10.6.2021.

Odosielanie medailí prebieha od 28.4.2021.

Tvoj screenshot / fotku z behu nám nahraj do formulára na tejto stránke, ktorý sa nachádza pod tlačítkom Prihlásiť sa. My si automaticky zaevidujeme, že si beh odbehol. Ďakujeme! 

Štartovné Jarná výzva 150km:

Pre Slovenskú republiku – 15€ vrátane poštovného a balného

Pre Českú republiku – 395Kč vrátane poštovného a balného

[files_fm_upload]