Jesenná výzva

Medaila virtuálneho behu Jesenná výzva

Prinášame ti novú výzvu, nový virtuálny beh. Jesenná výzva je špeciálna v tom, že máš na odbehnutie výzvy celú jeseň a beh nemusíš odbehnúť naraz. Dĺžka trasy je 100 km, ktoré musíš nabehať za celú jeseň.

Jesenná výzva je vhodná pre každého, či už pre začínajúcich bežcov, alebo pokročilých. Taktiež je vhodná pre nordic walkerov. Samozrejme môžeš kľudne kombinovať beh a nordic walking.

Absolvovanú trasu môžeš poslať buď ako mesačný sumár behov, alebo ako týždenný sumár behov. Upozorňujeme, že všetky behy, screenshoty a fotky treba nahrať na našej webstránke za celú jesennú výzvu spolu. Nenahrávaj nám každý beh zvlášť, pretože nevieme zaručiť, že nám niečo neunikne. Po splnení výzvy nám nahraj tvoje screenshoty. Formulár na zdieľanie behov nájdeš na tejto stránke pod tlačítkom Prihlásiť sa. Následne nám vyplň tvoje celé meno, email, prípadne napíš poznámku a nahraj tvoje fotky/screenshoty. Je možné nahrávať viac obrázkov. Následne nám ich nezabudni odoslať. Obdržíš email s linkom, kde sa tvoje fotky nahrali a ako ich uvidíme my. 

Akceptujeme behy od 23.9. do 21.12. bez ohľadu na dátum registrácie.

Trvanie virtuálnej Jesennej výzvy :

Jesenná výzva prebieha od 23.9.2020 do 31.12.2020.

Registrácia prebieha od 23.9.2020 do 6.12.2020

Odosielanie medailí prebieha od 26.11.2020

Štartovné Jesenná výzva :

Pre Slovenskú republiku – 15€ vrátane poštovného a balného

Pre Českú republiku – 17,50€ vrátane poštovného a balného

[files_fm_upload]