Mesačná výzva JÚN

Odbehni za mesiac 40 kilometrov.

Pre bežcov a nordic walkerov.
medaila virtuálneho behu Mesačná výzva JÚN

Prinášame ti nový virtuálny beh, novú výzvu, na mesiac jún. Mesačná výzva je špeciálna v tom, že máš na odbehnutie výzvy jeden mesiac a beh nemusíš odbehnúť naraz. Dĺžka trasy je 40km, ktoré musíš nabehať za celý mesiac jún.

Mesačná výzva je vhodná pre každého, vzdialenosť 40km sme zvolili na úvod, aby sa mohol zapojiť každý, aj ten, čo nebeháva každý deň a veľké vzdialenosti. Čiže ak beháš 2x za týždeň po 5km, máš to v suchu. Ak behávaš menej, tak neváhaj a vyzvi sa! Ak sa niekomu máli, tak môže trasu absolvovať celú naraz.

Absolvovanú trasu môžeš poslať buď ako mesačný sumár behov, alebo ako týždenný sumár behov, prípadne snímky obrazovky za každý beh zvlášť. Upozorňujeme, že všetky behy, screenshoty a fotky treba poslať v jednom emaily!

Screenshot, alebo foto o absolvovaní trasy nám pošli na email: wearevirtualrunners@gmail.com

Akceptujeme behy od 1.6. do 30.6. bez ohľadu na dátum registrácie.

Mesačnú výzvu budeme organizovať každý mesiac a vzdialenosť sa bude každým jedným mesiacom zvyšovať, aby si bol stále lepší a lepší.

Medaila mesačnej výzvy bude každý mesiac v tvare známky. Staň sa zberateľom a získaj každý mesiac unikátnu medailu s ikonickým slovenským miestom. Začíname Štrbským plesom.

Trvanie virtuálnej mesačnej výzvy JÚN 40KM – Štrbské pleso:

Mesačná výzva prebieha od 1.6.2020 do 30.6.2020.

Štartovné Mesačná výzva JÚN 40KM – Štrbské pleso:

Pre Slovenskú republiku – 15€ vrátane poštovného a balného

Pre Českú republiku – 18,50€ vrátane poštovného a balného

Výťažok z virtuálneho behu venujeme tým, ktorí nás o pomoc požiadať nevedia, ale napriek tomu ju veľmi potrebujú. V mesiaci JÚN to bude OZ Na konci sveta, ktoré sa zaoberá liečbou a socializáciou psov a mačiek z osád na východnom Slovensku.